реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 2 » Затриманий селянин, який убив свого товариша
07:57
Затриманий селянин, який убив свого товариша
Затриманий селянин, який убив свого товариша Оперативники Чернігівського районного відділу міліції затримали 55-річного жителя сусідньої держави, який на ґрунті неприязних стосунків вбив свого товариша. До чергової частини Чернігівського районного відділу міліції зателефонував голова сільської ради і повідомив, що в одному з помешкань селища помер 50-річний місцевий житель.
Для з'ясування всіх обставин події на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. По прибуттю міліціонери виявили тіло чоловіка з колото-різаними пораненнями грудної клітини, обличчя та рук. З'ясувавши коло знайомств та поспілкувавшись із сусідами загиблого, оперативники запідозрили у вчинення тяжкого злочину господаря будинку.

Як стало відомо, того дня потерпілий прийшов до свого 55-річного знайомого. Пиячили вони увесь день, а надвечір між чоловіками виникла сварка. Коли гість ліг відпочити, розлючений господар схопив зі столу кухонного ножа і наніс йому кілька ударів в різні частини тіла. Потерпілий намагався захищатися, але від отриманих ножових поранень чоловік помер на місці. Побачивши, що гість не подає ознак життя, чоловік пішов до сільського голови і повідомив, що його товариш помер за невідомих обставин.
Підозрюваним виявився житель сусідньої держави, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжкого злочину. В Україну переїхав жити до родичів. Чоловік ніде не працює і зловживає спиртними напоями.

Зловмисника затримано та поміщено до слідчого ізолятора. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 890 | Теги: Вбивця, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar