реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 16 » Затримано небезпечного злочинця
21:56
Затримано небезпечного злочинця
Затримано небезпечного злочинця Оперативники Носівського відділення поліції разом із колегами з ГУНП в Чернігівській області вирахували та затримали небезпечного рецидивіста — учасника організованої злочинної групи, яка навесні цього року скоїла напад на автозаправку в Носівці.

Під час нападу власнику заправки було завдано тілесних ушкоджень, зловмисники відібрали у нього травматичний пістолет та близько 100 тисяч гривень.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Тоді Носівські поліцейські «по гарячих слідах» встановили всіх учасників злочинної групи, яка скоїла напад, трьох з них вдалося затримати. Четвертий півроку переховувався від поліцейських. Робота по вирахуванню місця знаходження підозрюваного не припинялася оперативниками ні дня. Це дало свій результат.

30-річний неодноразово судимий мешканець Носівки довгий час переховувався і кочував по всій Україні, але від покарання не втік. Отримавши оперативну інформацію, що підозрюваний з’явився на території району, поліцейські Носівського відділення поліції за підтримки колег з ГУНП та чернігівських спецпризаченців вистежили зловмисника та затримали його.

Зловмисник вже має у «послужному списку» набір кримінальних статей від шахрайств і крадіжок - до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, пограбувань та розбійних нападів.

Загальний стаж «відсидки», крім кількох умовних термінів, складає більше 12 років. Суд має визначити скільки років підозрюваний знову проведе в місцях позбавлення волі.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 769 | Теги: поліція, Носівка, злочинець | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar