реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 26 » Жінка обікрала ломбард, в якому працювала
21:02
Жінка обікрала ломбард, в якому працювала
Жінка обікрала ломбард, в якому працювала У Ніжині Чернігівської області правоохоронці викрили працівницю ломбарду, яка за кілька місяців винесла із закладу та здала в інші ломбарди майже 400 грамів золота, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
До чергової частини Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області звернувся власник одного з місцевих ломбардів з повідомленням про виявлення в закладі нестачі золота.
В ході розслідування у оперативників виникли обґрунтовані підозри щодо оцінщиці. Спілкуючись з міліціонерами, та зізналася, що протягом лютого-травня вона викрадала золото, а потім здавала його в інші ломбарди.
Усього працівниця викрала майже 400 грамів золота, кошти витратила на власні потреби.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 998 | Теги: золото, Кримінал, Ломбард, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar