реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 3 » Змагання з триборства відбулися у Корюківці на День молоді
13:00
Змагання з триборства відбулися у Корюківці на День молоді
Змагання з триборства відбулися у Корюківці на День молоді У неділю, 30 червня, у спортивному містечку, що по вулиці Бульварній у Корюківці, змагалися у триборстві атлети. Сусіди.Сіту знають, як вони відбувалися і хто зі спортсменів найвправніший.

Спочатку з програмою з воркауту (вправи на турніку) виступили спортсмени з Чернігова. Потім у двох вагових категоріях — до 75 кілограмів і більше — змагалися на турніку, брусах і в присіданні.
На поперечині у підтягуванні у першій легкій ваговій категорії гарні результати показали Михайло Самойлов та Костянтин Черняков. А в другій — Олександр Крепс, Артем Жудик, та Сергій Заєць.

На виконанні вправи на брусах рівних не було Костянтину Чернякову, який віджався 81 раз, Дмитру Огієнку — 50, Миколі Самойлову — 46.

У присіданні за хвилину найрезультативнішими були Дмитро Огієнко, Микола Самойлов, Олександр Заборовський та Олександр Крепс. Дмитро Огієнко у цьому виді спорту найбільше відірвався від суперників — у нього було зафіксовано майже сто присідань.

За підсумками суддівської групи у першій легкій ваговій категорії переможцями стали: Костянтин Черняков (перше місце), Дмитро Огієнко (друге), Микола Самойлов (третє).

У другій ваговій категорії на найвищу сходинку вийшов Артем Жудік, другим був Олександр Крепс, а третім — Сергій Заєць.

Усіх спортсменів нагородили цінними призами та дипломами.

Джерело: susidy.city







Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1797 | Теги: Корюківка, Костянтин Черняков, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar