реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 25 » Зведений загін міліції Чернігівщини в п'ятнадцятий раз вирушив на Донбас
21:18
Зведений загін міліції Чернігівщини в п'ятнадцятий раз вирушив на Донбас
Зведений загін міліції Чернігівщини в п'ятнадцятий раз вирушив на Донбас Півсотні бійців з міськрайвідділів Чернігівської області та підрозділів, відділів і служб УМВС змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.
Від імені керівництва УМВС наших земляків проводжали на Донбас начальник Управління МВС в Чернігівській області Едуард Альохін та його заступник Роман Пицків.
Під час шикування особового складу зведеного загону перед відправкою в зону проведення антитерористичної операції начальник Управління Едуард Альохін наказав бійцям не втрачати пильності, допомагати один одному і головне — всім повернутися живими і неушкодженими.
Спілкуючись із журналістами, Едуард Альохін підкреслив, що переважна частина бійців їде в зону АТО вже не вперше, тому особливих питань ні в кого не виникає. В місці дислокації основним завданням міліціонерів буде охорона громадського порядку та виявлення осіб, пов’язаних із сепаратистським рухом в тій місцевості. Міліціонери стовідсотково забезпечені усім необхідним – від озброєння, обмундирування та засобів захисту, до харчів і медикаментів.
Провести бійців на Схід прийшли також численні колеги, друзі та рідні міліціонерів. Серед них і колишній начальник Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області полковник міліції у відставці Олександр Стволовий. Офіцер проводжав свого зятя – підполковника, який разом із побратимами направляється в зону АТО. Представник старшого покоління побажав родичу з честю виконати службовий обов’язок.
Вся сім’я вболіває за свого бійця, адже з екранів телебачення знову розповідають про активізацію бойовиків та масовані обстріли українських позицій. Натомість батьки і рідні з повагою поставилися до рішення сина, вважаючи, що кожен справжній чоловік обов’язково повинен пройти через це. Офіцер повинен захищати Батьківщину.
Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1075 | Теги: АТО, батальйон «Чернігів», міліціонери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar