реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 19 » Зведений загін міліції Чернігівщини в сімнадцятий раз вирушив на Донбас
15:22
Зведений загін міліції Чернігівщини в сімнадцятий раз вирушив на Донбас
Зведений загін міліції Чернігівщини в сімнадцятий раз вирушив на Донбас Півсотні бійців з міськрайвідділів Чернігівської області та підрозділів, відділів і служб УМВС змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.
Під час шикування особового складу зведеного загону перед відправкою в зону проведення антитерористичної операції начальник управління громадської безпеки Олександр Селіверстов наказав бійцям не втрачати пильності, допомагати один одному і головне — всім повернутися живими і неушкодженими.
Потім був проведений короткий інструктаж - дотримуватися правил поводження зі зброєю, бути пильним, чітко виконувати накази, культурно спілкуватися з місцевим населенням і не зганьбити честь українського бійця. Інструкції прості, але їх виконання врятувало життя не одному воїнові.
Провести бійців на Схід прийшли не тільки побратими, друзі та рідні міліціонерів, а й волонтери, які передали правоохоронцям масу корисних речей.
Чернігівські міліціонери охоронятимуть громадський порядок у Слов’янську, нестимуть службу на блокпостах, виїжджатимуть у складі мобільних груп на виклики, а також виявлятимуть диверсійно-розвідувальні групи ворога.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1117 | Теги: Донбас, міліція, Чернігів, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar