реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 28 » Звернення щодо розповсюдження інформації про військових
17:01
Звернення щодо розповсюдження інформації про військових
Звернення щодо розповсюдження інформації про військових
Шановні колеги!

Департамент, так само як і центральні органи виконавчої влади, в межах компетенції проводить роботу з посилення інформаційної безпеки та здійснює моніторинг інформаційного простору на предмет виявлення повідомлень, які містять заклики до насильницької зміни або повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність, пропаганду війни, сепаратизму і тероризму.
Внаслідок проукраїнської позиції редакцій та завдяки патріотичній активності громадськості, у ЗМІ Чернігівщини подібні повідомлення не поширюються.
Разом з тим, за інформацією Держкомтелерадіо України та Мінінформполітики України, а також за даними моніторингу інформаційного простору, почастішали випадки поширення у ЗМІ, соціальних мережах, коментарях у мережі Інтернет тощо даних щодо особливостей тактики українських військових, місць дислокації підрозділів під час виконання бойових завдань у зоні АТО, даних про осіб, які, перебуваючи на території проведення АТО, надають підтримку українським військовим.
Розповсюдження такої інформації грає на руку представникам терористичних угруповань, створює загрозу для життя українських військових та осіб, що їм допомагають, а також ускладнює проведення військових операцій.
зв’язку з цим, просимо Вас утриматися від розповсюдження такого роду інформації, якщо вона стала Вам відома, та закликати до цього Ваших колег.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 954 | Теги: інформація, Військові, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar