реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 24 » Звернення УМВС в Чернігівській області до політичних сил та їхніх представників у Верховній Раді
19:10
Звернення УМВС в Чернігівській області до політичних сил та їхніх представників у Верховній Раді
Звернення УМВС в Чернігівській області до політичних сил та їхніх представників у Верховній Раді Прагнення стати членами європейської сім’ї передбачає таку ж цивілізовану поведінку й тих, хто планує невдовзі називатися європейцем.
Управління МВС України в Чернігівській області вітає в древньому Чернігові народних депутатів України, які приїхали підтримати на виборах того чи іншого кандидата.

Кожен з народних депутатів, що прибули до Чернігова, декларує свою непохитну волю дотримуватися норм Закону і бажання, щоб вибори пройшли чесно і прозоро, без порушень та провокацій. Поважаючи та підтримуючи ці наміри, УМВС України в Чернігівській області пропонує народним обранцям здійснити ряд важливих кроків виключно в порядку реалізації доброї волі:
— взяти безпосередню участь у подоланні можливих конфліктних ситуацій, пов’язаних з виборчим процесом, в рамках повноважень народного депутата України. Для цього УМВС готове надати приміщення та досвідчених працівників для забезпечення отримання необхідної інформації для оперативного реагування на неї;
— представникам всіх політичних сил, представлених у Верховній Раді України, які беруть участь у виборах в 205 окрузі, на підтвердження їхніх добрих намірів, забезпечити від’їзд з Чернігова так званих «груп силової підтримки», відомих у народі як «тітушки»;
— остаточно припинити будь-які спроби підкупу виборців в усіх формах, як відкритих, так і прихованих;
— незважаючи на спокусу схилити УМВС України в Чернігівській області на сторону тієї чи іншої політичної сили, пропонуємо покинути ці спроби та не втручатися в роботу правоохоронних органів.

Обласне Управління МВС заявляє, що органи внутрішніх справ перебувають поза політикою і діють та діятимуть надалі виключно в рамках Закону. УМВС України в Чернігівській області забезпечене всім необхідним для підтримання громадського спокою та правопорядку під час виборчих перегонів.
Впевнені, що спільними зусиллями нам вдасться забезпечити чесні та прозорі вибори у 205 виборчому окрузі.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 849 | Теги: вибори, УМВС, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar