реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 3 » Звільнений начальник Управління ДСНС у Чернігівській області
19:52
Звільнений начальник Управління ДСНС у Чернігівській області
Звільнений начальник Управління ДСНС у Чернігівській області "Офіційно повідомляю про кадрові рішення в територіальних підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій", пише на своїй сторінці у facebook виконуючий обов’язки Голови ДСНС Зорян Шкіряк.
"Сьогодні, 3 квітня, за погодженням з Міністром внутрішніх справ України Arsen Avakov, за згодою сторін, звільнено з посад керівників Головних управлінь ДСНС у м.Києві, Київській області та управління у Чернігівській області", зазначає З. Шкіряк.
"Кадрові зміни в керівництві територіальних управлінь та структурних підрозділів ДСНС триватимуть і надалі. Це не полювання "на відьом", це необхідність викликана часом, з огляду на принципово нові підходи щодо управління Службою. Я дякую усім працівникам та особовому складу за розуміння та підтримку, я це відчуваю. У нашій Службі є багато молодих, патріотичних, професійних та перспективних офіцерів та працівників, котрі готові брати на себе відповідальність за майбутній розвиток і реформування ДСНС. Оперативні служби щогодини інформують мене про стан ситуації в країні. Сили реагування в будь-який час готові до виконання поставлених задач. Працюємо!", йдеться у повідомленні.

Як відомо, очолював Управління ДСНС у Чернігівській області Ігор Петрович Федоренко.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1236 | Теги: кадрові зміни, Зорян Шкіряк, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar