реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 1 » Студенти столичної Академії відвідали Чернігів
20:09
Студенти столичної Академії відвідали Чернігів
Студенти столичної Академії відвідали Чернігів 26 лютого 2009 року, з благословення високопреосвященнійшого Димитрія, митрополита Переяслав-Хмельницького, Ректора Київської Православної Богословської Академії, студенти 4-го курсу цього вищого духовного навчального закладу, з метою паломництва відвідали древнє місто Чернігів.
Як і раніше, організатором екскурсії став викладач КПБА, клірик парафії святого Іоана Предтечі Деснянського району Києва – прот. Іван Михайлишин.
Під час паломництва майбутні священики відвідали та помолились практично у всіх святинях Чернігова. З великим благоговінням та страхом Божим студенти приложилися до нетлінних мощей небесних покровителів міста – святителя Феодосія та преп. Лаврентія Чернігівських.
Біля храму святої великомучениці Катерини випускники(після 4-х років навчання в КПБА надається диплом бакалавра) зустрілися та отримали благословення у преосвященнійшого єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона, який розповів молоді про історію та сучасний стан козацього храму.
Останьою святинею, яку студенти відвідали під час паломництва, був єпархіальний храм святителя Феодосія Чернігівського. Паломники приложилися до мощей святителя Іоана Тобольського, помолилися до святих землі Чернігівської, після чого єпископ Іларіон помазав всіх присутніх святим єлеєм, освяченим на мощах чернігівських святих. Ознайомившись з життям єпархії, наповнені духовною радістю, студенти відбули до столиці.

Прес-служба Чернігівської єпархії





Категорія: Церква та суспільство | Переглядів: 1469 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar