реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 13 » Відкрито виставку в художній школі
19:07
Відкрито виставку в художній школі
Відкрито виставку в художній школі Виставка робіт дітей з обмеженими фізичними можливостями відкрилася у Чернігівській дитячій художній школі, що по вул. Горького, 33.
За словами директора художньої школи Тамари Пільчевської, цей захід проводиться щороку навесні за підтримки Чернігівської міської ради та управління культури міськради і вже став доброю традицією, що знаходить широкий відгук серед обдарованих дітей.
Тамара Іванівна розповіла, що заняття для дітей з вадами слуху – учнів міської спеціалізованої школи почали проводитися за ініціативи викладачів художньої школи ще з 1999 року. Чотири роки тому до художньої творчості долучилися діти зі зниженим зором спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату обласної ради. У цьому навчальному році більше 40 учнів відвідують заняття в художній школі, що не лише розвивають їх здібності, а й розширюють можливості спілкування та збагачують сприйняття навколишнього світу.
Автори представлених цьогоріч на виставці робіт – діти віком від 7 до 10 років. На малюнках – сонце і небо, квіти і улюблені тварини, казковий сніговик і фантастична літаюча тарілка. Всі вони теплі і сонячні, з яскравими фарбами, а головне – зі щирим бажанням кожної дитини жити в доброму затишному світі, де обов'язково збудуться всі кольорові мрії.

Джерело: Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1152 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar