реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 15 » Чернігів не припинить реалізацію комунальних програм
20:22
Чернігів не припинить реалізацію комунальних програм
Чернігів не припинить реалізацію комунальних програм У Чернігові не буде припинено реалізацію основних міських комунальних програм.
Про це повідомив міський голова Олександр Соколов.
"Через вплив економічної кризи буде скорочено фінансування окремих програм, але не припинено", - наголосив він.
За словами О.Соколова, минулого року в обласному центрі Чернігівщини діяли близько 10 комунальних програм щодо ремонту покрівель житлових будинків і ліфтів, покращання освітлення, відновлення внутрішньодворових територій, безпечності житла та інші. Так, Програму реконструкції та відновленні покрівель житлових будинків торік було профінансовано у сумі 6 млн. грн., що дозволило капітально відремонтувати 40 покрівель будинків. На Програму освітлення міста витрачено 1,7 млн. грн, які спрямували на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення, встановлення енергозберігаючих ламп та системи автоматичного управління освітленням Чернігова.
Цього року до існуючих комунальних програм додалися нові – Програма централізованого водозабезпечення та водовідведення малоповерхової забудови у місті Чернігові на 2009-2017 роки і Програма реконструкції та оновлення дитячих і спортивних майданчиків на період 2009-2014 років. Для їх реалізації у міському бюджеті передбачено 100 тис. грн. та 200 тис. грн. відповідно. Міський голова зазначив, що ці суми незначні, однак важливо інше – програми починають втілюватися, незважаючи на фінансові труднощі.
Також О.Соколов підкреслив, що цього року з Державного бюджету не фінансуватиметься жодна програма у сфері житлово-комунального господарства.
"Все, що ми зможемо зробити у місті, буде профінансовано виключно з міського бюджету", - зауважив міський голова.

Ірина Синельник



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 2229 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar