реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 17 » Юна зміна в художній гімнастиці
18:26
Юна зміна в художній гімнастиці
Юна зміна в художній гімнастиці На Чернігівщині, за підтримки регіонального відділення НОК України, пройшов відкритий чемпіонат Чернігівської області з художньої гімнастики.
Спортивно-оздоровчий комплекс Чернігівського державного інституту економіки і управління радушно прийняв 35-ть учасниць з Броварів, Києва, Славутича та Чернігова.
У командному заліку перше місце впевнено посіла команда ДЮСШ «Чернігівбуд», друге місце – у команди міста Славутич, третє – у прекрасних грацій з Броварів.
В особистому заліку в різних вікових категоріях на п’єдестал пошани піднялися Настя Путінцева (1996 р.н., Бровари), Тома Коломієць (1998 р.н., Київ) та представниці ДЮСШ «Чернігівбуд» Юлія Степаненко (1994 р.н.), Юлія Дубіна (1995 р.н.), Марія Прибитько (1997 р.н.) й Анна Столиця (1994 р.н.). Остання виконала програму майстра спорту.
Учасниць змагань привітав відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України Микола Лазаренко, який вручив переможцям та призерам пам’ятні подарунки від обласного осередку.

Інформація НОК України



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1111 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar