реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 19 » Чернігівське комунальне підприємство є одним з лідерів галузі 2008 року
22:30
Чернігівське комунальне підприємство є одним з лідерів галузі 2008 року
Чернігівське комунальне підприємство є одним з лідерів галузі 2008 року За результатами рейтингів Комплексної програми Національний бізнес-рейтинг КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради на 47 місці з 50 найкращих.
Комплексна програма Національний бізнес-рейтинг вже впродовж п’яти років визначає справжніх лідерів економіки України. Адже необхідно визначати та вшановувати підприємства, які переймаються не лише прибутковістю власного бізнесу, але й роблять великий внесок у майбутнє нашої держави, дбають про своїх співробітників, розвивають нові технології та формують новий тип економіки.
В рамках програми кожне підприємство України, яких нараховується близько 300 тисяч, в залежності від своїх економічних показників, займає певне місце по чотирьом критеріям, а саме: обсяг реалізованої продукції, чистий прибуток, продуктивність праці, заробітна плата.
Чернігівське підприємство «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» отримає Національний сертифікат із зазначенням місця у виді економічної діяльності та нагороду «Лідер галузі 2008», а керівник Іван Федорець буде представлений до нагородження статус-нагородою «Професіонал галузі».
Офіційна презентація даних Національного бізнес-рейтингу та урочиста церемонія нагородження Лідерів економіки України запланована на 24 квітня 2009 року в конгрес-холі Торгово-промислової палати України міста Києва.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1056 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar