реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 20 » За самодіяльність - до відповідальності
20:19
За самодіяльність - до відповідальності
За самодіяльність - до відповідальності 18 березня 2009 року співробітниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Ріпкинського райвідділу внутрішніх справ було виявлено факт зловживання службовим становищем з боку сільського голови одного з сіл району
яка на початку 2008 року достовірно знаючи, що на сесії сільської ради рішення про передачу земельних ділянок двом її односельцям було неприйняте, власноручно склала та видала підробні рішення вищевказаної сесії про передачу їм у власність земельних ділянок в селі Червона Гута , Ріпкинського району.
Крім цього, восени 2008 року, сільський голова своїм підписом посвідчила ці державні акти на право власності на земельні ділянки які були видані вищевказаним особам, таким чином земельні ділянки розміром 0,09 га та 0,24 га вибули з комунальної власності територіальної громади, що склало збитки понад сто тисяч гривень.
За даним фактом прокуратурою порушено кримінальні справи за статтями 364 ч.2 "Зловживання владою або службовим становищем" та 366 ч.2 "Службове підроблення" згідно кримінального кодексу України. Перша стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років з подальшим позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певними видами діяльності на строк до трьох років, а за другою голові-самоуправниці "світить" віл двох до п'яти років ув'язнення. Розслідування кримінальної справи триває.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1114 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar