реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 22 » Депутат Чернігівської міської ради затриманий за хабар
16:04
Депутат Чернігівської міської ради затриманий за хабар
Депутат Чернігівської міської ради затриманий за хабар В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів під час реалізації оперативних матеріалів працівники департаменту державної служби боротьби з економічними злочинами МВС україни спільно з колегами з удсбез УМВС в Чернігівській області та співробітниками обласної прокуратури затримали при отриманні хабара 30-річного чернігівця, начальника одного з управлінь Чернігівської міської ради.
Цей керівник також є депутатом Чернігівської міської ради 5 скликання. Саме він 20 березня цього року через посередника намагався отримати хабар у 2000 доларів США від керівництва київської фірми, яка планувала розвивати свій бізнес в Чернігові. Дозвіл на право торгівлі якраз і був оцінений у 2000 „зелених".
Під час огляду автомобіля, що належить депутату Чернігівської міської ради, правоохоронці вилучили гроші, які становили предмет хабара, а також задокументували всі незаконні дії.
Прокуратурою Чернігівської області відносно керівника управління та його спільника порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною ІІ статті 368 Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років ув'язнення.
Обидва фігуранти затримані за ст.115 КПК України та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Чернігівського райвідділу.
Слідчі дії за матеріалами справи тривають.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1403 | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar