реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 29 » 30 січня в Чернігові оголошено Днем жалоби (оновлено)
15:54
30 січня в Чернігові оголошено Днем жалоби (оновлено)
30 січня в Чернігові оголошено Днем жалоби (оновлено) З метою вшанування пам'яті загиблого під час виконання військового обов’язку Білокурова Олександра Сергійовича, сержанта Збройних сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України 30 січня у Чернігові оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
На знак скорботи за загиблими приспускається Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста. У цей день на території обласного центру обмежується проведення розважально-концертних заходів.
Розпорядженням заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Опубліковано повідомлення на Євромайдані. Чернігів: завтра, у Церкві Святого Миколая (біля обл. лікарні) об 11:00 відбудеться відспівування Білокурова Олександра Сергійовича, сержанта 95 аеромобільної бригади. Прощання о 10:00 біля його будинку по вул. Єськова.
Запрошуємо усіх небайдужих провести в останній путь героя!



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1200 | Теги: АТО, день жалоби, Білокуров Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar