реклама партнерів:
Головна » 2023 » Листопад » 17 » 62 платана, що висаджують на Валу, місту Чернігову передав благодійник
20:03
62 платана, що висаджують на Валу, місту Чернігову передав благодійник
62 платана, що висаджують на Валу, місту Чернігову передав благодійник Він профінансував як закупівлю, так і доставку 62 дерев до комунального підприємства «Зеленбуд». Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 17 листопада. Роботи з висаджування молодих дерев вже завершують працівники та працівниці підприємства, аби встигнути до холодів.

— Місто отримало саджанці від благодійника та поважного мешканця, який вирішив залишитися невідомим (на що має право). «Зеленбуд» їх отримав і почав висаджувати. Вартість висадки одного дерева не більше ніж півтори тисячі гривень. На висадку 62 саджанців комунальне підприємство витратить менше 100 тис. грн. і у нас буде ціла алея якісних дерев.

Ми дякуємо анонімному благодійнику, який у цей скрутний час вирішив покращити благоустрій міста, — говорить в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.
Ринкова вартість одного саджанця до 10 тисяч гривень, повідомляє директор КП «Зеленбуд» Віталій Морський. Місто ж їх отримало безкоштовно.

— Дерева здорові, у віці 7-8 років. Ми їх оглянули, коренева система гарна, закритого типу, а це 99%, що вони приживуться. Велика подяка тій людині, яка їх придбала та ще й найняла транспорт, щоб їх нам доставити, — зазначає директор КП «Зеленбуд» Віталій Морський.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 7359 | Теги: Чернігів, Вал, благодійність, платан | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar