реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 27 » Атрошенко поліції: Вирішуйте проблему з гральним бізнесом
08:02
Атрошенко поліції: Вирішуйте проблему з гральним бізнесом
Атрошенко поліції: Вирішуйте проблему з гральним бізнесом Міський голова Владислав Атрошенко закликав міський відділ поліції вживати заходів щодо незаконного грального бізнесу, який працює під вивісками лотерей.

«На рівні України всі вже знають, що, можливо вище керівництво МВС «кришує» гральний бізнес, який заборонений в Україні, - висловив свою думку міський голова Владислав Атрошенко. - І такі приміщення, які працюють як лотерейні заклади, насправді це гральні заклади. Є сподівання, що нова влада на рівні держави почне вирішувати це».

На думку міського голови, це реально небезпечні речі. Коли бізнес законний, його контролює та регулює держава. І у такому випадку є мінімуму ситуацій, коли, приміром, хтось із дому виносить останні речі. І грають більш заможні люди, які можуть собі це дозволити.

«В країні, у якій гинуть люди за незалежність, з іншого боку в такій кількості поширені гральні заклади, поширюються наркотики. Це зазіхання на честь правоохоронних органів і навіть на честь всієї держави, яка хоче бути європейською. Тому звертайте на це увагу», сказав міський голова.

За матеріалами пресслужби Чернігівської міської ради




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1166 | Теги: Атрошенко Владислав, Чернігів, лотерея, гральний бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar