реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Батальйон "Чернігів" знов вирушив у зону АТО
17:07
Батальйон "Чернігів" знов вирушив у зону АТО
Батальйон Близько півсотні бійців міліцейського спецбатальйону «Чернігів» вирушили на Донбас, захищати суверенітет та територіальну цілісність України. З-поміж досвідчених, загартованих у боях спецпризначенців їде і одна жінка – молодший лейтенант міліції Вікторія Ємець, старший інспектор патрульної служби.
Про це інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Перед відправкою в Донецьку область міліціонерів інструктував т.в.о. заступника начальника УМВС — начальника міліції громадської безпеки полковник міліції Олександр Селіверстов. Він поставив придеснянським правоохоронцям завдання проводити роботу з налагодження контактів з місцевим населенням в напрямку пробудження в них патріотичних поглядів. Також начальник міліції громадської безпеки області акцентував увагу на неухильному дотриманні заходів особистої безпеки в поведінці зі зброєю та боєприпасами.

В зоні своєї відповідальності міліціонери батальйону «Чернігів» будуть виконувати завдання з охорони громадського порядку, охороняти стратегічні об’єкти, чергувати на блокпостах, здійснюючи пропускний режим людей та вантажів, боротися з диверсійно-розвідувальними групами терористів та виявляти їх посібників на підконтрольній українській владі території.

Провести бійців на Схід прийшли колеги, друзі та рідні міліціонерів, благодійники. Журналісти могли на власні очі переконатися в тому, що правоохоронці повністю забезпечені харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.

Більшість співробітників у складі батальйону — досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Але цього разу на них лежить додаткове відповідальне завдання – забезпечення нормального, безпечного проведення виборів до місцевих рад на підконтрольній Україні території Донецької області. Необхідний досвід вони вже мали змогу отримати у липні, коли забезпечували охорону громадського порядку та безпеки на виборах по 205 виборчому округу в Чернігові.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1095 | Теги: міліція, АТО, батальйон «Чернігів» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar