реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Біля Єлецького монастиря у Чернігові почали будівництво. Чи законно? Відео
10:48
Біля Єлецького монастиря у Чернігові почали будівництво. Чи законно? Відео
Біля Єлецького монастиря у Чернігові почали будівництво. Чи законно? Відео Будують попри відсутність проекту. Багатостраждальне будівництво чотирьох поверхівок під стінами Єлецького монастиря таки стартувало. Нагадаємо під час сесії міської ради депутати виділили ділянку парку для зведення житлового будинку. Одразу такі дії викликали незадоволення жителів Чернігова. Прокуратура навіть наклала арешт на будівництво. Проте чаша Феміди схилилась на сторону забудовника.

Цього разу запитання щодо початку робіт виникло у представників заповідника «Чернігів стародавній».
У забудовника на закиди одна відповідь. Хоча роботи вже ідуть на повну каже Черняков, підприємець і досі не надав завірених необхідними інстанціями дозволів тай самого проекту будівництва. Крім того замість одного будинку зводитиме два.

Рятувати забудовника з’явився ще один скандальний фігурант багатьох будівельних спорів - керівник комунального підприємства«Чернігівбудінвест». Не виконав забудовник і ще один обов’язковий пункт контракту стверджує Сергій Черняков. Мовляв поки підприємцю непотрібно завіреного плану будинку адже наразі вони займаються тільки зведенням фундаменту. Згодом забудовник планує провести ще дві черги археологічних досліджень та звести поруч парковку і ще один чотирьохповерховий будинок. Доречи з’явиться у парку і дорога.

Співробітники заповідника зафіксували факт незаконного будівництва та звернулись до інвестора з вимогою у короткі строки надати необхідні документи. Якщо ж підприємець не наддасть дозволів представники «Чернігова стародавнього» планують звернутися до прокуратури.

Сюжет телеканалу "Дитинець"
Джерело: ПіК Чернігівщина
Фото Сергія Чернякова.










Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1014 | Теги: забудова, Єлецький монастир, Чернігів стародавній | Рейтинг: 5.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar