реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 30 » Більше ста проектів надійшли для фінансування у рамках громадського бюджету
16:49
Більше ста проектів надійшли для фінансування у рамках громадського бюджету
Більше ста проектів надійшли для фінансування у рамках громадського бюджету Про це стало відомо 28 серпня під час засідання робочої групи з питань реалізації громадського бюджету (бюджету участі) в місті Чернігові.

«З кожним роком кількість проектів, які надходять для фінансування у рамках бюджету участі, збільшується. Приміром, у 2015 році – 73 проекти, 2016 – 77, 2017 – 100 проектів, цього року – 105. Дякую всім чернігівцям, які подали проекти. Сподіваюсь, вони візьмуть активну участь в інформаційній кампанії і агітуватимуть за свій проект», - поінформував голова робочої групи, заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Торік загальний розмір бюджету участі склав 9,6 млн грн. У результаті, фінансування отримали 7 великих і 12 малих проектів.

Загальний розмір бюджету участі у 2018 році – 14,4 млн грн, з них бюджет великих проектів – 12,2 млн грн, малих проектів – 2,2 млн грн. Прийом проектів тривав з 15 квітня по 31 травня ц.р.

За результатами засідань робочої групи, на яких присутні представники практично всіх ініціативних груп та громадських організацій, які подавали проекти, визначать перелік проектів, допущених до голосування.

Голосування за проекти стартує 15 вересня. Проголосувати можуть громадяни України, які зареєстровані та проживають на території міста Чернігова, досягли 16 років і отримали паспорт громадянина України. Голосування відбуватиметься у спеціально визначених для цього заходу пунктах голосування або у режимі он-лайн після реєстрації та авторизації голосуючого.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1175 | Теги: бюджет участі, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar