реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 5 » Благодійники Катерининського собору відправили на Схід України ювілейну 50-ту допомогу
20:11
Благодійники Катерининського собору відправили на Схід України ювілейну 50-ту допомогу
Благодійники Катерининського собору відправили на Схід України ювілейну 50-ту допомогу Волонтери Катерининського собору ретельно пакують усе найнеобхідніше для наших бійців. Це вже ювілейна за два роки 50-та допомога для тих, хто боронить нас від ворога на Сході України, інформує Сіверцентр.

Тут чимало усілякої їжі: консервація, вермішель, супові набори, сушка, солодощі. Взимку, коли лютує грип бійцям як ніколи треба добре харчуватись, зміцнювати імунітет. Аби хлопці могли протистояти ще одному ворогу — морозу та хворобам, тут ковдри, теплі речі та ліки.

Разом з усім необхідним для задоволення фізичних потреб, везуть і необхідне для задоволення духовних – привітання від рідних та близьких, обереги від чернігівських дітей, прапорці з побажаннями. Для підняття бойового духу хлопців на Сході, везуть ще прапор України, який люди підписали під час нещодавнього вшанування героїв Крут.

За разом волонтери відвозять і наших бійців на ротацію: двоє з Чернігова і ще двоє з Прилук. Для них тут каски та бронежилети. Віталій з позивним «Робін» — військовий медик, їде піклуватись про здоров’я наших воїнів.

Тож хай наші бійці добре їдять, лікуються, тепло вдягаються. І головне – вистоять навалу ворога. А ми в тилу за них будемо молитись та чекатимемо вдома живими та здоровими. Слава героям!





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 837 | Теги: Катерининська церква, волонтери, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar