реклама партнерів:
Головна » 2022 » Вересень » 22 » Частина звільнених з полону захисників перебуває у чернігівських лікарнях
21:00
Частина звільнених з полону захисників перебуває у чернігівських лікарнях
Частина звільнених з полону захисників перебуває у чернігівських лікарнях Частина звільнених з російського полону українських захисників перебувають у лікарняних закладах у Чернігівській області.
Про це під час брифінгу поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу

«Хлопці вже зустрілися, більшість з них, зі своїми рідними. Частина з них перебуває у Чернігові, у лікарнях. Фактично всі вони потребують медичної реабілітації і лікування. Абсолютно всі потребують психологічної реабілітації, і таке доручення дав, власне, і Президент – забезпечити цю реабілітацію. І наразі йде робота, до якої будуть залучені найкращі фахівці», - заявив він.

За його словами, 9 прикордонників знаходяться наразі у відповідному відомчому шпиталі.

«Зокрема, хлопці ЗСУ у медичних закладах Чернігівщини поки що наразі, потім вони переберуться до Києва. Я казав, що частина з хлопців вже змогли побачити свої сім’ї, у Києві побачать решта з них. Зазначу, що для нас головне - це забезпечити їхнє повноцінне відновлення», - сказав Монастирський.

Міністр заявив, що кожен з хлопців поділився своїми враженнями, і вони розповідали дуже багато.
«Вони дійсно були досить різкими щодо того, що вони пережили. Спочатку з ними поспілкуються, безперечно, українські слідчі, які зафіксують ці злочини, які були там вчинені. І я думаю, що паралельно українська громадськість зможе це однозначно також почути від них особисто», - поінформував глава МВС.

Як повідомлялося, 21 вересня відбувся обмін полоненими з рф, і в Україну повернулося 215 українських захисників та захисниць.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1137 | Теги: Чернігівщина, російсько-українська війна, полонені | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar