реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Чернігів приймав найкращих художніх гімнасток України
17:39
Чернігів приймав найкращих художніх гімнасток України
Чернігів приймав найкращих художніх гімнасток України Справжні спортивні пристрасті та змагальний дух вирували протягом трьох днів у Чернігівській обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі.
І це невипадково, адже найкращі юні гімнастки України приїхали в обласний центр на відкритий Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики за програмою КМСУ та І дорослого розряду, щоб випробувати свої сили та показати справжні дива пластики, грації та спортивної майстерності.

Виборювати першість на Чернігівщину завітали команди гімнасток із міст Києва, Білої Церкви, Суми, Одеси, Чернівців, Вінниці, Кривого Рогу, Бердянська, Калинівки (Вінницької області), Київської та Запорізької областей, а також Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

На урочистому параді-відкритті побував та привітав талановиту молодь голова облдержадміністрації, а за сумісництвом президент Чернігівської обласної федерації гімнастики та очільник обласного осередку НОК України Валерій Куліч. Участь в урочистому дійстві також взяли начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Вдовенко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та начальник Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Скрипченко.

Приємним подарунком для усіх присутніх стали оригінальні, запальні показові виступи вихованок Чернігівської ОКДЮСШ.

За доброю традицією на згадку про цьогорічний чемпіонат усі команди-учасниці отримали пам’ятні подарунки від організаторів чемпіонату.

Змагальний марафон був дуже напружений. Гімнастки виконували вправи без предмета, зі скакалкою, обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Оцінювали технічну складність номеру, майстерність виконання, артистизм та хореографію буде компетентне журі у складі суддів національної категорії усіх міст-учасників чемпіонату на чолі з головним суддею змагань, старшим тренером із художньої гімнастики Чернігівської ОКДЮСШ Оксаною Федосенко.

Попри жорстку конкуренцію і велику кількість сильних і достойних суперників наші юні грації досягли значних результатів.

За програмою КМС України Вахненко Вікторія 2000 р.н. виборола І місце (тренер Шарапа Л.В.), Римар Олена 2000 р.н. – ІІІ місце (тренер Федосенко О.В., Медведєва Т.М.), Донець Олександра 2002 р.н. – ІІІ місце (тренер Федосенко О.В., Бурдукало О.А.).

Серед спортсменок І-го розряду найкращих результатів досягла Власенко Валерія 2003 р.н., яка здобула V місце (тренер Близнюк О.В.)












за інф.: НОК Чернігів



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1098 | Теги: гімнастика, ЧемпіонатУкраїни, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar