реклама партнерів:
Головна » 2021 » Червень » 17 » Чернігів: військові отримали книжкову продукцію від Інституту національної пам’яті
20:12
Чернігів: військові отримали книжкову продукцію від Інституту національної пам’яті
Чернігів: військові отримали книжкову продукцію від Інституту національної пам’яті 16 червня Оперативне командування «Північ» отримало видання Українського інституту національної пам’яті та іншу книжкову продукцію, яку видано коштом державного бюджету.
Тепер військові мають: брошури «2014: початок російсько-української війни»; книги Ірини Реви «Воїни Дніпра: цінності, мотивації, смисли»; комплекти паперових моделей військової техніки періоду Української революції 1917-1921 років; комплекти другої серії артплакатів «Визначні діячі Української революції 1917-1921 років»; настільний календар на 2021 рік «Українські жінки ХХ століття» разом із їх електронними версіями.
Також за сприяння Українського інституту національної пам’яті ГО «Українська Ініціатива» передала Захисникам України примірники видань: «Марко Залізняк. Фотолітопис»; фотоальбом «Незнаний Донбас»; Геннадія Харченка «Щоденник артилериста»; «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту».
Презентував і передав всю цю книжкову продукцію Сергій Бутко, регіональний представник Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області, в рамках співпраці ОК «Північ» та Інституту. Нагадаємо, що між установами був підписаний відповідний Меморандум про співробітництво.
Книги, плакати та інші матеріали для поповнення бібліотечного фонду особисто прийняв командувач військ ОК «Північ» генерал-майор Валерій Залужний, який подякував Інституту та власне його представникам у регіоні Сергію Бутку та Сергію Горобцю за плідну та корисну роботу. Зокрема відзначив важливість таких заходів для національно-патріотичної роботи, заходів з виховання молоді та дітей, навчання особового складу. Він також передав для чернігівського представництва Північно-Східного міжрегіонального відділу Інституту національної пам’яті примірники фотоальбому Збройних Сил України «Сильніші разом».

Олександр МАЙШЕВ,
член Національної спілки журналістів України


Світлини від Служби зв’язків з громадськістю ОК «Північ»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2572 | Теги: Чернігів, книжкова продукція, Військові | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar