реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Чернігівці зустрічали студію "Мамахохотала" як рок-зірок
18:44
Чернігівці зустрічали студію "Мамахохотала" як рок-зірок
Чернігівці зустрічали студію 18 квітня студія «Мамахохотала» виїхала у Всеукраїнський тур і виступила з першим концертом в місті Чернігові.

Актори показали нові номери, порушили актуальні теми міста Чернігова та подарували подарунки від медіа-партнера туру телеканалу НЛО TV і генерального спонсора туру - компанії Peak Sport.

Що кажуть актори?

«Знову це відчуття! Коли ти із глядачем на одній хвилі. Коли кожен жарт хвилею йде по залі. Коли зустрічають кожного актора, як рок-зірку. Чернігів, величезне спасибі за енергію, якої ви нас зарядили. Завтра Харків. До речі, як там погодка? », - керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.

«Концерт в Чернігові вже історія. До того ж, класична історія з хепі-ендом: зав'яз із поїздкою друзів у інше місто, розвиток із банальним браком часу та розв'язка з оваціями вкінці! Чернігів, ми тебе любимо! Але ми не можемо бути разом... Бо у нас є Харків...)», - актер студии Євгеній Янович.

«Мамахохотала» – це компанія друзів, яка, зібравшись разом в 2012 році, і свого захоплення незабаром зробила успішний бізнес. Наші талановиті актори і сценаристи створюють гумористичні ТВ-шоу, серіали і регулярно радують глядачів великими концертами і стендап-виступами.

ФОТО Мар’яна Харді





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 668 | Теги: Мамахохотала-шоу, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar