реклама партнерів:
Головна » 2022 » Травень » 10 » Чернігівка Інна Афонченко на Дефлімпіаді-2021 здобула золоту медаль
05:44
Чернігівка Інна Афонченко на Дефлімпіаді-2021 здобула золоту медаль
Чернігівка Інна Афонченко на Дефлімпіаді-2021 здобула золоту медаль 9 травня національна дефлімпійська збірна команда України успішно продовжила лідерські перегони за високими нагородами Дефлімпіади-2021. 12 медалей за сьогоднішній змагальний день, серед яких 3 золоті, 6 срібних та 3 бронзові. А загалом – 89 нагород України– 42 золотих, 22 срібні та 25 бронзових.
Про це повідомляє Національний комітет спорту інвалідів України.

У стрільбі кульовій золоту нагороду виборола Афонченко Інна (Чернігівська обл.) у вправі малокаліберний пістолет, 25 м. Це вже 3 золота медаль спортсменки. А загалом в команди стрілків 6 високих нагород.

Настільний теніс поповнив скарбничку України 4 медалями: 1 золота, 2 срібні та 1 бронзова, а в цілому - 8 медалей. Сьогодні спортсмени змагались у парних розрядах (чоловіки та жінки), і це вже був прикінцевий день парних поєдинків.

Наші чемпіони та призери:
Васильєва Марія та Ходько Юлія – золота нагорода (обидві спортсменки з Києва),
Завіновська Катерина та Будник Роксолана – срібна медаль (обидві спортсменки з Києва),
Велієв Антон та Кузьменко Григорій – срібна медаль (Полтавська обл. та м. Київ відповідно),
Овчаренко Максим та Закладний Геннадій - бронзова нагорода (обидва спортсмени з Полтавської обл.)

Золоту та срібну медалі вибороли наші легкоатлети, а загалом - 6 високих нагород за два змагальні дні. Кіняйкіна Крістіна – золота нагорода у бігові на 400м (Одеська обл.), а у Куприч Соломії – друге місце (Дніпропетровська обл). На жаль, не вдалось Юлії Шаповал стати третьою, ми могли б мати увесь подіум український.

І фінальну крапку сьогодні поставила національна дефлімпійська збірна команда з плавання, щоправда, без золотої нагороди, але з 3 срібними та 2 бронзовими нагородами. А загалом команда виборола перше місце серед збірних команд з плавання з результатом у 29 медалей.

Срібні медалі завоювали:
Султанов Ілля - 50 м вільним стилем (м.Київ),
Тарасенко Дар’я – 50 м батерфляєм (Кіровоградська обл.),
естафета 4х100 м комплексним плаванням мікст - Кремляков Владислав (Дніпропетровська обл.), Коломієць Олексій (Чернігівська обл.), Махник Аніта (Дніпропетровська обл.), Терещенко Ірина (Кіровоградська обл.)

Бронзові медалі вибороли:
Якубовський Ростислав – 200 м батерфляєм (Дніпропетровська обл.),
Терещенко Ірина – 50 м батерфляєм (Кіровоградська обл.)

Завтра, 10 травня – день чвертьфіналів на Дефлімпіаді-2021: у баскетболі, волейболі, футболі. Ну і продовжує змагатись бадмінтон, зранку гонка у велоспорті, спортивне орієнтування орієнтуватиметься в джунглях (середня дистанція), легка атлетика та кульова продовжуватимуть змагання, а настільний теніс завтра розпочне одиночні поєдинки, і вперше на татамі Дефлімпіади-2021 вийде греко-римська боротьба.

Вболіваємо за всіх! Переможемо! Все буде Україна!



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 29495 | Теги: стрільба кульова, Інна Афонченко, золота медаль, Дефлімпіади-2021, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar