реклама партнерів:
Головна » 2021 » Червень » 16 » Чернігівку призначили в.о. заступника Національної служби здоров’я України
21:11
Чернігівку призначили в.о. заступника Національної служби здоров’я України
Чернігівку призначили в.о. заступника Національної служби здоров’я України Сьогодні, 16 червня, Тетяну Бойко було призначено в.о.заступника Голови Національної служби здоров’я України.
Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, інформує ПіК.

“Друзі, сьогодні мала честь бути призначеною в.о.заступника Голови НСЗУ Національна служба здоров’я України. По-перше, це – надзвичайно важливе рішення для Нацслужби. Складно працювати такій організації без управлінців. І це – вагомий внесок у зміцнення інституції. По-друге, для мене це – велика відповідальність. Виклики перед службою стоять серйозні, не все зараз працює так, як повинно”, – написала Тетяна Бойко.

Також вона зазначила, що насамперед хоче зосередитися на двох напрямках: налагодження бізнес-процесів та роботі з командою.

Нагадаємо, наприкінці березня 2021 року Тетяна Бойко повідомила, що подала свою кандидатуру на посаду Голови Національної служби здоров’я України, однак очільника відомства так і не було обрано. Зазначимо, що конкурс на зайняття посади Голови оголошували чотири рази за останні два роки та все безрезультатно. Сьогодні у служби є тимчасово виконуючий обов’язки голови.

Довідково: Тетяна Бойко працювала директоркою департаменту комунікацій НСЗУ майже з початку роботи самої служби – з липня 2018 року. Працювала на керівних посадах у приватному та державному секторі, а також була членом виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

В Тетяни повна вища освіта за спеціальністю “Математика та основи економіки”, а також диплом магістра політології, публічної політики та адміністрування. Пані Бойко також проходила навчання за різноманітними програмами – Української школи політичних студій, The Aspen Institute Kyiv, Києво-Могилянській бізнес-школи тощо. У серпні 2016 року проходила стажування у Великобританії за програмою British Council.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2485 | Теги: Тетяна Бойко, Чернігів, Національна служба здоров’я України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar