реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 31 » Чернігівщина долучилася до цьогорічного Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»
20:34
Чернігівщина долучилася до цьогорічного Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»
Чернігівщина долучилася до цьогорічного Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» Щороку тисячі українців беруть участь в ініціативі, аби вшанувати пам'ять тих, хто загинув, захищаючи нашу країну під час російсько-української війни.
Сьогодні вранці у Чернігові кілька сотень учасників пробігли дистанцію на спомин про Героїв. На картках з номерами — імена полеглих Захисників і Захисниць.
«Це знак, того, що ми рухаємося у правильному напрямку, — зауважив про масовість забігу заступник голови ОДА Іван Ващенко, який також долучився до акції. — Адже воїни живуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Сьогоднішній захід — данина поваги загиблим і водночас підтримка нинішніх ветеранів».
Ініціативу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» започаткував у 2018 році разом з однодумцями Олег Дурмасенко – батько загиблого Героя.
На Чернігівщині цьогорічний забіг відбувся за організаційної підтримки обласної військової адміністрації, Департаменту сім’ї, молоді та спорту та Відділу з питань ветеранської політики обласної державної адміністрації.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1645 | Теги: спорт, вшанування, Чернігівщина, воїни | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar