реклама партнерів:
Головна » 2022 » Вересень » 28 » Чернігівщина та Франція поглиблюють партнерські відносини
18:24
Чернігівщина та Франція поглиблюють партнерські відносини
Чернігівщина та Франція поглиблюють партнерські відносини Найближчим часом до області надійде 6 мостів, будматеріали та інша гуманітарна допомога від Франції. Про це сьогодні під час робочого візиту голови ВРУ Руслана Стефанчука разом з Головою Національних зборів Франції Яель Брон-Піве та делегацією Посольства Французької Республіки в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні паном Етьєном де Понсеном повідомив начальник облдержадміністрації В’ячеслав Чаус.

Нагадаємо, Чернігівська ОВА задекларувала співпрацю з регіоном Іль-де-Франс, тісно співпрацює з Посольством Франції в Україні, французькими благодійними фондами та організаціями.

Делегація поспілкувалася з жителями модульного містечка у Новоселівці, оглянула руйнування на вулиці В. Чорновола — кардіологічний центр та житлові будинки, — та ознайомилася з ходом ремонтних робіт на автошляхах області.
«Побачене вражає. Наступна сесія Національних зборів Франції розпочнеться з дебатів про Україну. Ми будемо вашими очима, вашим голосом у Парламенті Франції. Ми зацікавлені розвивати співпрацю не лише між нашими країнами, а й регіонами та громадами безпосередньо», — резюмувала пані Яель Брон-Піве.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1038 | Теги: співпраця, Франція-Україна, війна, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar