реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 11 » Чернігівщина вже вдесяте проводжала своїх міліціонерів на буремний Схід. Фото
11:46
Чернігівщина вже вдесяте проводжала своїх міліціонерів на буремний Схід. Фото
Чернігівщина вже вдесяте проводжала своїх міліціонерів на буремний Схід. Фото Увечері 10 січня черговий зведений загін міліції Чернігівської області вирушив на Схід для проведення десятої ротації сил АТО. Понад півсотні бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів області змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.
В складі загону і новачки, і вже досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням.
Так, Анатолій Кисловець, боєць спецпідрозділу міліції, який вже вчетверте їде в зону АТО, розповідає, що в них ніколи не виникало непорозумінь з місцевим населенням. А завдання там і тут відрізняються лише умовами їх виконання — охорона громадського порядку та розкриття злочинів під періодичними мінометними і артилерійськими обстрілами. А ще в обов’язки правоохоронців на Сході входить допомога місцевому мирному населенню, як фізичною силою так і продуктами харчування та медикаментами. Охорона гуманітарних вантажів та супроводження автомобілів з грішми для виплати пенсій.
Провести бійців на буремний Схід прийшли колеги-співробітники, друзі та рідні міліціонерів. Теплі напутні слова зі сльозами на очах, побажання повернення живими і неушкодженими звучали для кожного правоохоронця.
Відправляючи своїх підлеглих в зону проведення антитерористичної операції, тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашнкін зазначив: «Попри оголошення перемир’я та режиму припинення вогню, неспростовні факти свідчать про численні порушення Мінських домовленостей незаконними збройними формуваннями. Тому головне завдання для бійців зведеного загону — максимальне збереження особового складу. Несення служби на блокпостах з максимальною пильністю, контроль за рухом транспорту та перевірка документів з обережністю та підстраховкою, патрулювання вулиць підконтрольних населених пунктів з максимальною уважністю. Я певен, що чернігівські міліціонери з честю виконають всі завдання, поставлені Урядом і Міністерством внутрішніх справ та повернуться додому живими і неушкодженими. Щасти Вам!»
Перед відправкою зведений загін був повністю забезпечений харчами, зимовим обмундируванням та іншою екіпіровкою та засобами захисту. Долучилися до справи матеріального забезпечення міліціонерів і волонтери з Єдиного волонтерського центру. Вони зібрали, закупили та виготовили своїми руками: теплі речі, маскхалати та маскувальні сітки, засоби гігієни і, звичайно ж, продукти харчування. Крім вже традиційних тушонки та консервів, жінки з центру приготували міліціонерам сухі суміші грибних та інших видів супів, квашену капусту та інші домашні соління, виготовлені власноруч, аби вони нагадували бійцям про дім.
Виступаючи з напутнім словом перед бійцями Тетяна Опришко сказала, що вся їх жіноча бригада волонтерів разом з подарунками переказує міліціонерам найщиріші вітання та палко бажає їм усім повернутися додому живими і неушкодженими.
Перед відправкою, міліціонерів освятив благочинний Храму Великомучениці Катерини УПЦ КП отець Євген Орда, благословивши їх на ратний подвиг в ім’я нашої Держави України та українського народу. А жінки – волонтери подарували кожному бійцеві по дві іконки Ісуса Христа та Пресвятої Богородиці аби вони берегли та захищали свого власника протягом усієї служби від усього лихого.
Всі проводжаючі бажали правоохоронцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими і неушкодженими.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1195 | Теги: терористи, міліція, АТО, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar