реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 10 » Чернігівська міліція продовжує ліквідовувати осередки ігрового бізнесу
20:41
Чернігівська міліція продовжує ліквідовувати осередки ігрового бізнесу
Чернігівська міліція продовжує ліквідовувати осередки ігрового бізнесу Співробітники Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області ліквідували в обласному центрі ще три точки ігрового бізнесу з простроченими ліцензіями, замасковані під «державні лотереї», повідомляє УМВС України в Чернігівській області.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, на виконання доручення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо повної ліквідації закладів грального бізнесу, мобільні групи Державної служби боротьби з економічною злочинністю міської та обласної міліції, незважаючи на вихідні та святкові дні, цілодобово моніторять місця можливої організації азартних ігор.
Днями в ході проведення комплексу таких спеціальних заходів правоохоронці Чернігова виявили три заклади, які маскували свою незаконну діяльність під продаж державних лотерей та займалися прийманням ставок на матчі спортивних подій. До того ж, на момент перевірки всі три заклади мали прострочені ліцензії, термін дії яких сплив ще у березні минулого року.
В ході проведення санкціонованого обшуку з приміщень, де вони були розташовані, вилучено понад десяток системних блоків до комп’ютерів, монітори, термінали, принтери для роздруківок фіскальних чеків, сканери купюр та штрих-кодів та інша оргтехніка, необхідна для організації азартних ігор.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «зайняття гральним бізнесом», що передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Досудове слідство триває, а комплекс заходів щодо повної ліквідації грального бізнесу в Чернігівській області продовжується.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 946 | Теги: міліція, Кримінал, ігровий бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar