реклама партнерів:
Головна » 2022 » Вересень » 15 » Чернігівська міськрада: Силовики знову стали інструментом політичного тиску на місцеве самоврядування
17:57
Чернігівська міськрада: Силовики знову стали інструментом політичного тиску на місцеве самоврядування
Чернігівська міськрада: Силовики знову стали інструментом політичного тиску на місцеве самоврядування Вся Україна пам‘ятає сотні обшуків у структурних підрозділах Чернігівської міської влади в 2021 та на початку 2022 років. Попри війну, цей політичний тиск продовжується.

Сьогодні представники НАЗК завітали до міської ради та вручили Владиславу Атрошенку протокол. Суть претензії — водій міського голови на автівці родини Владислава Атрошенка, під час війни, маючи офіційний дозвіл, перетнув державний кордон і повернувся. В цьому правоохоронці вбачають конфлікт інтересів, про який мав би повідомити міський голова.

Ця ситуація не залишає жодних сумнівів у тому, що силовики виконують політичне замовлення: копати і знайти будь-що і будь-якою ціною проти мера Чернігова.

Спочатку очільника Чернігова не випустили за кордон і позбавили можливості місто отримати від іноземних урядів та донорів кошти на відновлення. Далі — більше. Зрежисоване співробітниками силових структур транслювання російської пропагандистки Скабєєвої в одному із фітнес-залів міста, щоб дискредитувати особисто міського голову, постійні погрози тощо. А тепер представники НАЗК з’ясовують чому, коли Владислава Атрошенка прикордонники не випустили на конференцію в Лугано, з офіційним дозволом зміг виїхати його водій.

Сьогодні силовики виявили спритність та хоробрість у взятті будівлі міськради, щоб вручити адмінпротокол. Така спритність і хоробрість згодилася б силовикам у лютому-березні, коли російські війська проривалися в Чернігів.

Але, на жаль, ті, хто сьогодні займається тиском на мера, на початку війни служили в “батальйоні Монако”. І лише, коли ворога вибили з Києва та Чернігівської області, ці «воїни» повернулися із європейських «котлів». І сьогодні, замість того, щоб займатися реальними порушеннями, боротися з колаборантами та розкраданням гуманітарної допомоги на обласному рівні, силовики знову виконують політичні замовлення.

Джерело: прес-служба міськради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1472 | Теги: НАЗК, адмінпротокол, Чернігів, Владислав Атрошенко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar