реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Чернігівська обласна організація УТОГ відзначила 80-річний ювілей
10:01
Чернігівська обласна організація УТОГ відзначила 80-річний ювілей
Чернігівська обласна організація УТОГ відзначила 80-річний ювілей 23 жовтня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук привітав колектив Чернігівської обласної організації УТОГ з 80-річним ювілеєм від дня її створення.

Валентин Мельничук подякував членам Товариства за їх невтомну культурно-духовну, просвітницьку і виробничу діяльність та побажав міцного здоров'я, миру, родинного затишку, добра і благополуччя на довгі і щасливі роки.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу трудової і соціальної реабілітації інвалідів зі слуху та з нагоди 80-річчя створення Чернігівської обласної організації УТОГ Валентин Мельничук вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками голові Ніжинської територіальної організації Лесі Дребні, голові Бахмацької територіальної організації Світлані Перенко та перекладачу-дактилологу Бахмацької територіальної організації Українського товариства глухих Чернігівської обласної організації УТОГ Ірині Петровій.

Участь у заході взяли заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Биконя, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін, голова правління Українського товариства глухих Юрій Максименко, керівники обласних організацій інвалідів, представники педагогічних колективів спецшкіл для дітей з вадами слуху міста Чернігова та селища Сосниця.

Гості свята ознайомилися з виставкою продукції, яку презентували Чернігівське УВП УТОГ. На завершення заходу відбувся святковий концерт.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1548 | Теги: Чернігівщина, Утог | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar