реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 7 » Чернігівська підприємниця незаконно отримувала допомогу з безробіття
18:30
Чернігівська підприємниця незаконно отримувала допомогу з безробіття
Чернігівська підприємниця незаконно отримувала допомогу з безробіття В ході проведення комплексу оперативних заходів працівники управління протидії злочинності у сфері економіки Чернігівського міськвідділу міліції виявили факт повторного вчинення шахрайства з боку жительки Чернігова.
Жінка-підприємець у серпні 2009 року з метою незаконного заволодіння коштами Фонду загальнообов'язкового соціального страхування на випадок безробіття та набуття статусу безробітного прибула до Чернігівського міського центру зайнятості.

Під час оформлення статусу безробітного зловмисниця, достовірно знаючи, що з січня 2003 року вона зареєстрована як фізична особа-підприємець, а тому не має права на отримання статусу безробітного, шляхом обману працівників міського центру зайнятості повторно незаконно набула статусу безробітного.

В результаті з серпня 2009 по липень 2013 підприємець отримала допомогу з безробіття на загальну суму 5100 гривень, чим завдала збиток державі на вказану суму.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 873 | Теги: Чернігівщина, шахрайство, безробітний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar