реклама партнерів:
Головна » 2020 » Травень » 10 » Чернігівське радіо видало книгу
12:21
Чернігівське радіо видало книгу
Чернігівське радіо видало книгу Кандидат історичних наук Володимир Пилипенко тривалий час веде на «UA. Українське радіо – Чернігівська хвиля» передачі під назвою «Проста історія». Тепер же радіо вирішило видати тексти передач книжкою. Вона так і зветься «Проста історія: Чернігів», повідомляє Голос України

«Це не всі теми щодо Чернігова, які були у програмі «Проста історія», - каже автор Володимир Пилипенко. -. Ідея створити книгу виникла влітку минулого року, на той момент я обрав теми, які, на мою думку, можна краще проілюструвати. Визначивши теми, ми створили текстовий варіант програм та доповнили його. Тобто, у книзі більше інформації, ніж було у радійних випусках».

Скільки років Чернігову, чернігівські князі, печерні монастирі, Красна площа, родина Лизогубів та становлення радянського Чернігова – саме ці теми стали книгою.
Особливістю видання є його інтерактивність. Друковані тексти доповнюють QR-коди, за якими можна слухати аудіо-версію програми на згадану тему, дивитися тематичні відео, споглядати ілюстрації та фото відповідних артефактів, а також насолодитися видами Чернігова з висоти пташиного польоту.

У книзі використані фотографії журналіста радіо Андрія Соколова, а дизайн обкладинки зробив Дмитро Койдан. Менеджер радіо Вадим Соколюк каже, що продаж книги ще не розпочався – визначаються з ціною, але перший примірник уже розіграний в одній з передач радіо.

Надалі книга може стати першою в серії – Володимир Пилипенко уже підготував подібну про Ніжин.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Чернігів.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 756 | Теги: історія, Володимир Пилипенко, Чернігівське радіо | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar