реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 12 » Чернігівські міліціонери повернулися із зони АТО. Фото
17:09
Чернігівські міліціонери повернулися із зони АТО. Фото
Чернігівські міліціонери повернулися із зони АТО. Фото Сьогодні, 12 січня, Чернігів зустрів міліціонерів зведеного загону, які місяць виконували завдання на Сході країни, в зоні проведення антитерористичної операції, і тепер повернулися додому на відпочинок, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Бійці ступили на рідну землю втомлені, але щасливі, не приховуючи емоцій від того, що загін повернувся без втрат і в повному складі. Міліціонерів зустрічали рідні, друзі та колеги по службі.
Після обіймів і рукостискань – шикування на подвір’ї УМВС, доповідь командира загону В’ячеслава Скоряка тимчасово виконуючому обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області Вадиму Філашкіну про успішне виконання поставлених задач.
У свою чергу очільник Управління Вадим Філашкін привітав колег з поверненням, подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків, за те, що повернулися всі живі та здорові і пообіцяв міліціонерам, крім 10-денної відпустки, нагороди, відзнаки та чергові спеціальні звання.
Співробітники зведеного загону виконували ті ж завдання, що і в попередніх ротаціях: чергування на блокпостах, охорона громадського порядку, допомога місцевому населенню та супроводження медпрацівників під час їхнього виїзду на виклики. Виявлення, арешт та доставка в штаб АТО шпигунів, диверсантів та посібників терористів.
Робота чернігівських правоохоронців була високо оцінена керівництвом АТО, українськими органами місцевої влади та місцевими мешканцями населених пунктів, де несли службу міліціонери з Придесення.
Наразі на бійців чекає десятиденна відпустка аби набратися сил і повернутися до роботи.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 986 | Теги: міліція, Чернігівщина, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar