реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 10 » Чернігівські оперативники затримали серійного злодія "зі стажем"
16:11
Чернігівські оперативники затримали серійного злодія "зі стажем"
Чернігівські оперативники затримали серійного злодія Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області спіймали злодія, який тривалий час обкрадав дорогі іномарки. Зловмисник розбивав скло машини та викрадав звідти відеореєстратори, навігатори та магнітоли.
Про це інформує УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, інформація про крадіжки з дорогих іномарок почали надходити до чергової частини в грудні минулого року. Невідомий зловмисник, розбиваючи скло автомобіля, забирав реєстратори, навігатори та магнітоли. Затримати «на гарячому» злодія не вдавалося, як не старалися зовнішні наряди патрульної служби. Тоді співробітники карного розшуку вдалися до оперативних методів - перевірили всі картотеки та підобліковий елемент. Фігурант теж потрапив у поле зору міліції — раніше судимий за крадіжки, ніде не працюючий, наркозалежний – цих критеріїв було досить, щоб взяти його під пильний контроль.
Через деякий час підозри виправдалися – 41-річного чолов’ягу затримали прямо біля ломбарду, куди він здав чергову викрадену магнітолу. Підозрюваний своєї вини заперечувати не став, відразу у всьому зізнався. На його рахунку виявилося шість крадіжок з автомашин. В чотирьох випадках викрадене він здавав у ломбарди і в двох — продав таксистам, які, до речі, ще «грішать» скупкою викраденого майна, за що передбачена кримінальна відповідальність.
В ході досудового розслідування встановлено, що зловмисник в грудні 2014 року вже був засуджений судом за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) за крадіжки велосипедів, які той скоював влітку. На його рахунку шість викрадених двоколісників.
На даний час відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Після вступу вироку у законну силу зловмисник вчетверте відправиться у «місця не дуже віддалені».
Наразі триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1032 | Теги: міліція, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar