реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Чернігівські підприємці вийшли на акцію протесту «Нас дістало!»
09:08
Чернігівські підприємці вийшли на акцію протесту «Нас дістало!»
Чернігівські підприємці вийшли на акцію протесту «Нас дістало!» Кілька сотень підприємців Чернігова та області 15 лютого вийшли на акцію протесту «Нас дістало!» проти нововведень міської та центральної влади.

Зокрема, місцеві підприємці наголошували на тому, що нововведення, які були прийняті у 2017 році Урядом та Верховною радою, знищують реальний сектор економіки, а саме – малий та середній бізнес регіонів, про це повідомляє сайт ПіК.

Представники малого та середнього бізнесу області виступають проти сплати податків з незароблених доходів, «драконівських» штрафів за порушення законодавства з оплати праці та проти плати за приєднання до електромереж.

Як розказала одна з організаторок акції протесту депутат Чернігівської міської ради, член ГО «Сяйво Сіверщини» Ірина Березинець до акції долучилися підприємці з різних районів області – Городнянського, Новгоро-Сіверського, Семенівського районів.

«Вимоги сьогоднішньої акції до місцевої влади – зменшення ставки єдиного податку вдвічі і зменшення плати за землю. До Верховної Ради, до Кабміну – скасування «драконівських» штрафів у 320 тисяч гривень, які нам під ялинку поклав Уряд і плати за приєднання до електромереж. Бо, та плата, яка є на сьогоднішній день, вона є непосильною для всі підприємців»,- відзначила Березинець.

Окрім цього, підприємці звертатимуться щодо зменшення тарифів. «Я на собі вже відчула, як два дні назад мені принесли платіжку за опалення 100 кв.м. офісного приміщення. За минулий місяць я сплатила 6500 гривень, за січень мені принесли 9300 гривень. Терпець вже просто урвався»,- каже Ірина Березинець.

По завершенню акції підприємці підписали резолюцію зі зверненням до центральної та місцевої влади.

У разі ж, якщо владці не почують чернігівських підприємців, представники бізнесу обіцяють 23 лютого на всеукраїнській конференції малого та середнього бізнесу зібратися з представниками з різних областей, об’єднати вимоги і продовжать вимагати виконання їх вимог.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 864 | Теги: Чернігів, Протести, підприємці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar