реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 30 » Чернігівський Рух зацікавився лісами
21:04
Чернігівський Рух зацікавився лісами
Чернігівський Рух зацікавився лісами Чергове засідання проводу обласної організації Народного Руху заслухало інформацію заступника голови Григорія Шуриги про ситуацію з лісами комунальної власності на Чернігівщині. Провід констатував, що так звані колгоспні ліси були незаконно обласною радою у 2000 році передані комунальним підприємствам - райагролісам, чим порушено право власності ксп та їх правонаступників. В той же час розмови про безхозність лісосумуг є намаганням приховати справжній стан справ. Відповідна заява проводу буде поширена найближчим часом.

Провід також розглянув питання про ситуацію в Бобровицькій районній організації та призначив на 21 вересня позачергову звітно-виборну конференцію. Тимчасово керівником організації та оргкомітету по скликанню конференції призначено Сергія Будніка.

На засіданні розглянуто заяву редактора обласного радіомовлення Олени Кияшко та проголосовано її прийом до лав Народного Руху України.

Провід також заслухав і обговорив питання про хід підготовки до позачергової обласної конференції НРУ, про створення музею визвольного руху, про подання на Почесного громадянина Чернігова та ряд інших питань.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 945 | Теги: ліс, Політика, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar