реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 7 » Чернігівську волонтерку Олену Трубенок посмертно нагородили
10:18
Чернігівську волонтерку Олену Трубенок посмертно нагородили
Чернігівську волонтерку Олену Трубенок посмертно нагородили Родині волонтерки Олени Трубенок, яка допомагала людям з інвалідністю, вручили Почесну Грамоту ВРУ. Жінка не мала дітей з інвалідністю, але багато років свого життя допомагала тим, хто зіткнувся з цією проблемою, повідомляє "Час Чернігівський".

Вона очолила громадську організацію «Голос батьків» та стала її ідейним натхненником. Не дивно, що під час похорон батьки дітей з інвалідністю говорили, що якщо їм й вдасться заснувати благодійний фонд, то він носитиме ім’я Олени Трубенок.

— У ці святкові наповнені радістю дні ми згадуємо з доброю посмішкою своїх вчителів — шкільних та життєвих.

Сьогодні із сумом і тугою згадую ще одного свого життєвого вчителя — Олену Трубенок — гарного друга та надзвичайно прекрасну людину! Згадую не тільки я, а і всі чернігівці, які хоч раз стикнулися з проблемою інвалідності, своєї особливості, інакшості. Ти навчила нас вірити в неможливе, робити неможливе, здійснювати те, чого ніхто ніколи не здійснював. Любимо, цінуємо, пишаємося, пам’ятаємо!!!

За активну волонтерську діяльність, особистий внесок у розбудову громадянського суспільства Олена нагороджена Почесною Грамотою Верховної Ради України посмертно, — пише на своїй сторінці у Фейсбук директорка Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2 Регіна Гусак.

Олена Трубенок народилася в 1974 році в Чернігові. Закінчила Чернігівський педагогічний інститут ім. Т.Г. Шевченка. Працювала вчителем англійської мови, займалася перекладами. Більшість людей знає її як голову правління Чернігівської обласної громадської організації «Голос батьків».





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 632 | Теги: Волонтер, Олена Трубенок, посмертно, нагорода | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar