реклама партнерів:
Головна » 2023 » Січень » 19 » Чи є перспективи у Історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч»?
20:20
Чи є перспективи у Історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч»?
Чи є перспективи у Історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч»? Таке питання розглядалося сьогодні у Чернігівській обласній військовій адміністрації.
Перше засідання робочої групи щодо подальшої діяльності комунального закладу «Історико-археологічний музейний комплекс «Древній Любеч» пройшло під головуванням заступника голови Жанни Шерстюк.

​ До робочої групи ввійшли науковці, фахівці музейної справи, представники обласної державної адміністрації та обласної ради, аби розглянути основні проблеми закладу, які стримують належне функціонування музею протягом останніх років та окреслили основні завдання, які необхідно здійснити в першу чергу на шляху до покращення роботи музейного комплексу. Нагадаємо, що «Древній Любеч» був створений у 2008 році з метою розвитку Любеча як історичного центру.

Немає сумнівів, що Історико-археологічний музейний комплекс - цікавий і важливий для регіону об‘єкт. Але потребує суттєвих змін, аби ця установа була привабливою з туристичної точки зору.

​Під час спілкування учасники засідання озвучили своє бачення щодо покращення роботи музею, аби він відповідав вимогам часу.

Джерело: Департамент культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1487 | Теги: Древній Любеч, музейний комплекс, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar