реклама партнерів:
Головна » 2020 » Вересень » 19 » ЦВК зареєструвала кандидатами у народні депутати по 208 округу двох Гуньків
17:22
ЦВК зареєструвала кандидатами у народні депутати по 208 округу двох Гуньків
ЦВК зареєструвала кандидатами у народні депутати по 208 округу двох Гуньків Про це стало відомо на черговому засіданні ЦВК, яке відбулося 18 вересня.
Кандидат від провладної партії Анатолій Гунько народився 12 березня 1976 року в селі Сальне Ніжинського району Чернігівської області, освіта вища, директор ТОВ «Гільдія права», безпартійний, проживає в Броварах. Висунутий політичною партією «Слуга народу». За освітою – юрист.

У 2019 році йшов кандидатом у народні депутати по 209 округу (Ніжин) від партії «Батьківщина».

Про другого Анатолія Гунька відомо, що він 1981 року народження. Народився і проживає на Полтавщині та має повну середню освіту. Наразі тимчасово безробітний, безпартійний. Кандидатом йде як самовисуванець, повідомляє Суспільне. Чернігів

Станом на сьогодні центрвиборчком зареєстрував 9 кандидатів у нардепи за 208 округом: 6 – представники політичних сил, 3 – самовисуванці.

Нагадаємо, проміжні вибори на 208-му окрузі призначили, коли комісія отримала засвідчену копію свідоцтва про смерть народного депутата 9 скликання Валерія Давиденка, якого знайшли мертвим 23 травня у його офісі. Поліція порушила провадження про умисне вбивство.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1917 | Теги: Гунько, Чернігівщина, вибори, округ 208 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar