реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 8 » Діяльність ЦПМ "Апельсин" за напрямком “Культура” у 2014 році
12:52
Діяльність ЦПМ "Апельсин" за напрямком “Культура” у 2014 році
Діяльність ЦПМ Для напрямку “Культура”, – 2014 рік був надскладним.
Повідомляє молодіжна громадська організація "Апельсин"
Нагадуємо, що 25 листопада 2013 року частину апаратури музичного гурту «ПерсонА38» було знищено під час розгону чернігівського майдану «Чернігів обирає ЄС!».
Після цього репетиційний процес був припинений. Однак, саме завдяки цим подіям (розгону, знищенню апаратури) більша частина музичного гурту стала на бік «Революції Гідності», музиканти та вокалісти «ПерсонА38» приймали активну участь у подіях Чернігівського та Київського майданів.
В травні 2014 року, трохи оговтавшись від революційних подій, частина музикантів під керівництвом Андрія Шенгерея відновили репетиційний процес. До Дня Незалежності України (24 серпня 2014 року) музичним гуртом «ПерсонА38» було підготовлено 60 хвилинну програму «Пісні Революції Гідності та АТО».
Концертна програма була презентована в рамках заходів «Чого варта Незалежність?».
На «Алеї Героїв» було встановлено сцену ЦПМ «Апельсин» та нову звукову апаратуру.
В програмі виконувалися пісні, які лунали зі сцени Київського Майдану. Використовувалося відео, зняте під час подій Чернігівського та Київського майданів, а також відео із зони АТО.
В процесі виступу гурту на сцену запрошувалися учасники подій «Революції Гідності» які розповідали глядачам про власну мотивацію підтримки революції, а також про хронологію подій які відбувалися на Київському та Чернігівському майданах.
Незважаючи на рясний дощ слухачами концерту стали близько 600 мешканців м. Чернігова. Особливу підтримку (схвалення) від слухачів отримали композиції: «Стіна», «Горіла шина», «Воїни Світла», «Путін х.йло», «Воля чи Смерть». Наприкінці виступу гурт «ПерсонА38» разом зі слухачами виконали акапельно державний Гімн України.



Наприкінці 2014 року музичний гурт «ПерсонА38» разом з гуртом «Вітамін», волонтерськими організаціями м. Чернігова записують музичне Різдвяне поздоровлення для чернігівських вояків, які знаходяться на Східному фронті. Записуємо музичні та вокальні партії, знімаємо кліп на композицію «Птиця».
Музичний керівник гурту «ПерсонА38» Андрій Шенгерей ділиться планами музичного гурту «ПерсонА38» на 2015 рік.
Будемо працювати над створенням музично – драматичного твору «Зрячий» за мотивами поеми Т. Г. Шевченка «Сліпий». До співпраці запрошуємо: поета – пісенника, драматурга, музикантів (мідна секція). З цього приводу телефонуйте за номером: 093-9046134.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 920 | Теги: Євромайдан, Чернігів, культура, апельсин | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar