реклама партнерів:
Головна » 2023 » Лютий » 17 » Дмитра Брижинського призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації
17:30
Дмитра Брижинського призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації
Дмитра Брижинського призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації За моїм поданням та після співбесіди Указом Президента України від 17 лютого 2023 року Дмитра Брижинського призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації.
Про це повідомив В'ячеслав Чаус, начальник Чернігівської обласної військової адміністрації.

"Полковник Брижинський - кадровий військовий, має потужний бойовий та управлінський досвід, Почесний громадянин міста Чернігова. Впевнений, у нелегкий для країни час це допоможе у виконанні поставлених Президентом завдань", зазначив Чаус.

Сьогодні в приміщенні муніципалітету відбулося представлення начальника міської військової адміністрації Дмитра Брижинського, якого Президент призначив 17 лютого відповідним Розпорядженням №19/2023-рп. Зараз триває процес формування військової адміністрації, інформує пресслужба міської ради.
Під час заходу виконуючий обов'язки міського голови Чернігова Олександр Ломако наголосив, що команда міста готова співпрацювати з військовою адміністрацією та призначеним Президентом керівником в напрямках безпеки та оборони Чернігова.
— Тут зібрався колектив досвідчених керівників, який 7,5 років працював над розвитком міста і перетворив Чернігів на обласний центр, який демонстрував найшвидші темпи розвитку в Україні. Чернігів став одним із найкращих міст України, але, на жаль, війна завдала місту багато втрат і руйнувань.

Зараз перед містом стоїть багато завдань, пов‘язаних з обороною і безпекою. В цей же час, міська рада, як орган місцевого самоврядування, депутатський корпус, виконавчий комітет та всі структурні підрозділи продовжують працювати в інтересах громади міста та в рамках законодавства.
Працюємо з високою відповідальністю та на своїх місцях, якісно виконуємо свої функції, адже за нами висока довіра людей. Головне, щоб критична інфраструктура працювала, соціальна сфера працювала, відновлення міста продовжувалося. А в плані безпеки і оборони готові виконувати задачі військового керівництва та підставляти плече.
Потрібно відкинути всі особисті амбіції. Головне для нас — сприяти перемозі. Наша єдність наближатиме її. Прапор у нас один — прапор України, — сказав під час свого виступу виконуючий обов'язки Чернігівського міського голови Олександр Ломако.
А під час брифінгу Олександр Ломако повідомив, що наступного тижня планується засідання сесії Чернігівської міської ради та запросив Дмитра Брижинського ближче познайомитися з колективом та форматом роботи.

Як повідомив під час представлення начальника військової адміністрації голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус Чернігівську міську військову адміністрацію створено за його поданням.
— Досвід полковника Брижинського дозволить ефективно виконувати на цій посаді всі завдання, які поставив Президент України, — сказав голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

— При зустрічі президент чітко визначив задачі на які потрібно звернути увагу в місті. Тому, головний напрямок наш, сумісної роботи — покращення безпекового середовища. Кожен громадянин міста повинен відчувати себе безпечно та комфортно, — сказав Дмитро Брижинський.

Довідково. Дмитро Володимирович Брижинський народився у місті Сновськ Чернігівської області 3 червня 1980 року.
Закінчив Харківський інститут танкових військ за спеціальністю «військові науки». Згодом навчався у Чернігівському державному інституті економіки і управління та у Національному університеті «Чернігівська політехніка».
У 2019–2021 роках командував 93-ю окремою механізованою бригадою «Холодний Яр», у травні-вересні 2022 — 58-ю окремою мотопіхотною бригадою ім. гетьмана Івана Виговського.
З початку повномасштабного російського вторгнення очолив штаб оборони Чернігова.
З жовтня 2022 року до останнього часу очолював патронатну службу апарату Чернігівської ОДА



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1315 | Теги: Чернігів, Дмитро Брижинський, військова адміністрація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar