реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Дворовому футболу в місті Ніжині бути
09:18
Дворовому футболу в місті Ніжині бути
Дворовому футболу в місті Ніжині бути Третього жовтня на футбольному полі в міському парку ім. Т.Г.Шевченка за підтримки Ніжинської міської організації Народного руху України відбувся перший відкритий кубок м. Ніжин з дворового футболу.

З самого ранку на футбольній арені панувала святкова атмосфера, якій сприяла як осіння погода так і настрій гравців. На турнір було заявлено 14 команд, які заздалегідь були розбиті на чотири групи, з яких у півфінал виходила лише одна. Оскільки це дворовий футбол то й відносно команди були рівні (в кожній команді були і професіонали і любителі, сорокарічні чоловіки та шістнадцятилітні юнаки.

Переможцем групи А стала команда «Дружба» с. Черняхівка. В групі В з упевненістю перше місце посіла команда «Україна» с. Крути - с. Кунашівка. Не без зусиль в групі С перемогла команда з справжньою дворовою назвою «Фірмове взуття». Прогнозованим фіналістом групи стала команда ДЮСШ м. Ніжин.

Під час перерв між іграми гравці та вболівальники пригощалися чаєм та печивом, які люб’язно надав як спонсорську допомогу кандидат у депутати до Ніжинської міської ради від Народного Руху України по 24 округу – Нещерет Олексій Анатолійович.

Пообідді розпочався півфінал кубку. Жереб звів в ½ фіналу двох сусідів району ФК«Дружба» с. Черняхівка та ФК «Україна» с. Крути- с. Кунашівка. З перших хвилин ініціативу взяла команда з патріотично назвою «Україна», яка завершила гру з розгромленим рахунком 0:4.

Значно цікавішим був другий півфінал, де зійшлися дві ніжинські команди. Сили команд були рівні , але в середині другого тайму ФК «Фірмове взуття» відкрила рахунок і в думках вже святкувала перемогу, але суперник на останніх хвилинах завдяки вдало проведеній контратаці зрівняв рахунок і перевів гру у після матчеві пенальті, до речі в групових матчах їх також було декілька. Але все-таки фортуна і наполегливість вивела команду «Фірмове взуття» до фіналу.

Після чаювання команди «Дружба» і ДЮСШ розіграли третє призове місце. Більш стійкими виявилися гравці з району з рахунком 2:1 почесне третє місце отримала ФК «Дружба».

Фінальна гра почалася обережно і майже весь перший тайм пройшов без моментів. Обидві команди добре оборонялися і час від часу проводили обережні контратаки. В середині другого тайму після блискавичного виконання стандарту гравці ФК «Фірмове взуття» забили перший і як виявилося переможний м’яч. Хоча крутяни і намагалися відігратися, але суперник міцно тримав перемогу в руках.
І ось фінальний свисток – радість переможців і засмучені обличчя переможених.
Нагороджував команди кандидат на посаду міського голови від Ніжинської міської організації Народного Руху України – Будяков Юрій.
ФК «Дружба» с. Черняхівка отримала почесну грамоту за зайняте третє місце. Додав трохи оптимізму крутянам, подарувавши фірмового м’яча та грамоту за друге місце. Тріумфатори – команда «Фірмове взуття» від Ніжинської міської організації Народного Руху України отримала почесний кубок переможця відкритого турніру з дворового футболу, грамоту, шкіряну кулю та грошову винагороду.
Турнір пройшов на високому рівні, незважаючи на те, що організували його звичайні любителі футболу – Кобизький Михайло та Левченко Дмитро, за що їм велика подяка .

Джерело: Ніжинський Народний Рух





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1135 | Теги: футбол, Ніжин, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar