реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 22 » Фотоконкурс «Сусіди мають таланти» завершився. Кому віддали свої уподобання Корюківщина і Менщина
19:37
Фотоконкурс «Сусіди мають таланти» завершився. Кому віддали свої уподобання Корюківщина і Менщина
Фотоконкурс «Сусіди мають таланти» завершився. Кому віддали свої уподобання Корюківщина і Менщина Три тижні тривав фотоконкурс «Сусіди мають таланти». У ньому взяли участь 26 талановитих колективів з Корюківщини та Менщини, інформує susidy.city

Корюківщина найбільше голосів (622) віддала за вокальний колектив Корюківської школи мистецтв імені Олександра Корнієвського «Очаровашки». На учасників очікує подарунковий сертифікат на 1000 гривень від ТОВ «Корфад».

Менщина обрала двох переможців — зразковий хореографічно-цирковий колектив «Фієста» (149 голосів) і танцювальний колектив «Барвінок» (124). Їхні подарунки — сертифікати на 500 гривень від магазину «Товари для дітей» та Щорського заводу продтоварів.

Корюківщину у фотоконкурсі представляли 14 творчих колектив, Менщину — 12. Хтось із них брав участь з першого дня конкурсу, інші — додавалися пізніше. Але, як показало творче змагання: це — не головне!

Корюківські «Очаровашки» стартували пізніше за інших на тиждень, і це не завадило їм вирватися у лідери. Хоча боротьба між двома фаворитами — «Очаровашками» і ансамблем скрипалів «Віоліночки» — була серйозною! Особливо в останній день, навіть в останні години і хвилини перед завершенням голосування. В результаті «Віоліночки» на 8 голосів поступилися «Очаровашкам».

На жаль, дещо розчарували меняни. Корюківські переможці набрали понад 600 голосів, менські — не дотягнули і до півтори сотні. Інакше, як байдужістю, пояснити це нічим. Менські таланти заслуговують на більше. Однак переможці визначені. Ближчим часом Сусіди.City зв'яжуться з ними та вручать заслужені нагороди.

Дякуємо всім учасникам і тим, хто голосував!

Нагадуємо: цей конкурс — не визначення кращого з кращих. Це — своєрідний приз глядацьких симпатій від шанувальників. А щедрих аплодисментів заслуговують абсолютно всі колективи-учасники конкурсу. Браво!







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 795 | Теги: Корюківка, фото, мена | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar