реклама партнерів:
Головна » 2022 » Травень » 25 » Фронтове кохання: вони вирішили не відкладати весілля на «після Перемоги»
07:43
Фронтове кохання: вони вирішили не відкладати весілля на «після Перемоги»
Фронтове кохання: вони вирішили не відкладати весілля на «після Перемоги» Вони вирішили не відкладати весілля на «після Перемоги», бо, кажуть, війна не тільки зруйнувала плани, але ще більше об’єднала їх – старшого сержанта Дмитра та вже його дружину Яну.
«Це та людина, яка мені потрібна. Вона підтримувала мене, коли я воював в Чернігові, ви ж пам’ятаєте, що тоді було… І ця підтримка була для мене дуже важливою. Тому я хочу, щоб вона саме тепер стала моєю дружиною, щоб не відкладати на потім, потім просто невідомо, де ми знову будемо, чи зможемо ми побачитися через місяць, чи побачимося через рік уже», - каже військовослужбовець підрозділу ОК «Північ».
До Чернігова Яна приїхала 18 лютого цього року, Дмитро зустрічав її. Коли дівчина вийшла з автобуса, одразу зробив їй пропозицію. «Я не думала, одразу сказала «так». Я дуже була рада, я аж ту валізу кинула…», – каже дівчина.
«24 лютого Діма мені о шостій ранку написав, що все почалося, і невідомо, коли він на зв’язок вийде. Але сказав, що за першої можливості буде писати. Із самого початку міг два-три дні не писати, а коли була можливість, тільки плюсики писав, навіть без слів, щоб я розуміла, що він живий, що все добре», – розповідає Яна.
Старший сержант Дмитро воював у Чернігові в районі Бобровиці. Отримав легку контузію, коли поряд вибухнув снаряд. Наразі також стоїть на захисті регіону.
«Це дуже страшно, коли не знаєш, що з ним, чи їв він там щось, і взагалі, що відбувається… Він казав, що ми - сильні, ми справимося, все буде добре. І ми повинні завжди бути поруч одне з одним», – згадує Яна. Пригадує і слова, які Дмитро сказав в одній із телефонних розмов: «Він сказав, що дуже-дуже сильно мене любить, і що він мене не залишить, а повернеться живий-здоровий. І будуть у нас діточки».

Оперативне командування "Північ"





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 955 | Теги: весілля, Чернігів, Фронт, російсько-українська війна | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar