реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 24 » Футбол. Десна розпочинає рік з перемоги в Києві
16:59
Футбол. Десна розпочинає рік з перемоги в Києві
Футбол. Десна розпочинає рік з перемоги в Києві Арсенал-Київ – Десна 0:2
Голи: Фаворов Д., 1, Фаворов А., 90 (з пенальті)

Арсенал: Підківка, Жичиков, Дубінчак, Вакуленко, Башлай, Танковський, Оріховський, Козак (Домбровський, 79), Кадимян, Семенюк (Ковпак, 46), Алексєєв (Осман, 76). Запасні: Будюк, Стрижак, Сухоручко, Янаков. Головний тренер: Ігор Леонов.

Десна: Литовка, Фаворов Д., Гітченко, Імереков, Слінкін, Богданов (Сергійчук, 77), Огіря, Волков (Старенький, 90), Картушов, Філіппов, Безбородько (Фаворов А., 63). Запасні: Паст, Люлька, Нємчанінов, Парцванія. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Семенюк, 33, Філіппов, 54, Танковський, 61, Богданов, 68, Башлай, 85, Оріховський, 90

2019 рік Десна відкривала матчем в Києві – згідно календаря УПЛ підопічним Олександр Рябоконя випав матч з Арсеналом-Київ. Тому команда відразу зі зборів в Туреччині прилетіла до Києва, а в Чернігів команда відправиться вже після матчу з канонірами.

Стартовий склад Десни був на 90% прогнозованим, та все ж несподіванки тренери Десни зробили. Місце в воротах зайняв Ігор Литовка, а на позиції лівого захисника Андрій Слінкін. В центрі поля Богданов і Огіря, а на флангах півзахисту Волков і Картушов.

Матч розпочався зі швидкого голу Десни – перша ж атака виявилася результативною. Філіппов віддав передачу з лівого флангу, а Денис Фаворов, опинившись один на лінії штрафного майданчика, в один дотик сильно пробив по воротам канонірів, без шансів для Підківки.

Арсенал спробував активізувати свої дії, але єдиний небезпечний момент був лише у Кадимяна – канонір пробив метрів з 20-ти, але Литовка перевів м’яч на кутовий. У Десни варто відзначити удар Фаворова після подачі Картушова з кутового, а також момент Безбородько – Денису не вистачило кілька сантиметрів щоб замкнути передачу Слінкіна.

На 33-й хвилині гри Філіппов вивів Безбородько на ударну позицію, але Денис не встиг пробити, так як його збив захисник. Втім, головний арбітр не побачив порушення в даному моменті. На 37-й хвилині гри Десна нестандартно розіграла кутовий, який завершував Безбородько – Підківка врятував.

На другий тайм Десна вийшла без замін, а от у канонірів на поле вийшов добре знайомий чернігівським вболівальникам Олександр Ковпак. І перший момент створили саме господарі – Литовка вдало зіграв на виході з воріт і перехопив подачу на Ковпака. Відповідь Десни – дальній удар Безбородько, поруч зі стійкою.

На 61-й хвилині Танковський зірвав перспективну атаку Десни, за що отримав справедливе попередження. І практично тут же, після розіграшу стандарту, небезпесно пробивав Імереков – вище воріт.

На 63-й хвилині гри тренерський штаб Десни провів першу заміну – Артем Фаворов замінив Безбородько. Таким чином Філіппов перейшов на позицію єдиного нападника, а Артем зайняв його місце – під нападником. На 70-й хвилині ледь не забив Картушов – після скидки Філіппова Єгор пробив над перекладиною. Відповідь Арсенала – удар Ковпака поруч зі стійкою.

На 76-й хвилині гри Алексєєва замінив Осман, а Десна відповіла заміною Богданова на Сергійчука. І практично тут же третя заміна у Арсенала – Домбровський замість Козака. Але на хід гри заміни кардинально не вплинули – Десна спокійно контролювала хід гри, граючи по рахунку. А вже на 90-й хвилині гри Імереков зароби 11-метровий удар, який впевнено реалізував Артем Фаворов.

Як результат, закономірна перемога Десни в першому офіційному матчі 2019 року.

За інформацією ФК "Десна".





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 759 | Теги: Чернігів, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar